Барбекю Mika Grill, защо?

На пазара за градински и къмпинг принадлежности можем да открием огромно разнообразие от барбекюта на дървени въглища, които в основата си са еднообразни, а разликата е само в дизайна, но не и във функционалността.
Ние от Мика Грил сме създали скара на дървени въглища, която събира в себе си функционалност, удобство и качество, с гаранция за едно прекрасно барбекю преживяване.

При направата на Mika Flip Grill ние сме се стремили да подобрим всяка една част от процесите при печенето и да съобразим фуционалността му с това, ползването му да е удобно във всякакви ситуации.

Защо барбекю на дървени въглища?

Всеки от нас обожава вкуса на храната, приготвена върху барбекю дървени въглища. Ароматът на опушено винаги е придавал на месото, приготвено на барбекю един изключителен и неповторим вкус. Затова качественото барбекю е постоянен спътник на домашния или професионалнияlogo bbq Mika Grill кулинар.

Защо Mika Flip Grill?

Всички знаем за едно от големите предизвикателства при печенето върху скара, а именно непрестанното обръщане на месото или зеленчуците които гриловаме, за да сме сигурни за равномерното изпичане от всички страни.
Барбекюто Mika Grill със своята закопчаваща се скара и система за обръщане на цялата скара с едно движение Ви дава удобството много бързо и лесно да приготвяте продуктите, без да се налага да ги повдигате един по един, за да ги проверявате.

Правоъгълната форма на скарата Ви позволява да разпределите жаравата на по-голяма площ, което е важно за създаване на равномерна температура под цялата скара.

Mika Grill е съставена от няколко отделни елемента, които разширяват възможностите за използването на барбекюто. Стойката може да бъде поставена директно върху жаравата на вашия огън или ако решите –  може да ползвате поставката за дървени въглища, която се регулира на две нива, а за още по-голямо удобство – може да бъде изтегляна като шкаф, за да се разпределят дървените въглища, когато е необходимо без да се налага да местите цялата скара.

За Ваше удобство барбекю Mika Flip Grill има възможност и за добавяне и на допълнително повдигащи крака, когато скарата се изпълзва в изправено положение.

Поръчайте сега >>